onsdag 18 oktober 2017

Månadsbild oktober 2017


Nu har det varit så grått och trist att vi blir nöjda med bara en liten gnutta sol då och då. Vi börjar bli trötta på att hela tiden gnälla på tråkigt väder, inte ens det är kul längre. Har solen bara visat sig det allra minsta upplevs den dagen som en fin dag.

I söndags när månadens bild togs var vädret som synes helt fantastiskt! Visst fanns det moln även då men otroligt nog inte en enda liten regnskur.

Det blir inte mycket nytta gjord i trädgården i blötan, mest bara småplock. Kanske kan vi få lite torrare snart så vi får ta itu med det sista innan vintern kommer.

Hoppas dagen blir en bra dag!

4 kommentarer:

 1. Kan riktigt känna känslan... Här har vi fått en del strålande sol men också uppehåll efter en september som regnade jättemycket. Det känns lyxigt i jämförelse :)

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 2. Hade det också så i några veckor. Tänker alltid att jag ska försöka komma ikapp inomhus vid dåligt väder, men egentligen vill man ju helst vara ute.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Ja, om du bara visste hur trött jag är på mig själv och mitt vädergnäll. Men, det blir så när solen "aldrig" skiner och man vaknar alldeles för många mornar med regn och blåst. Detta gäller för vår del i princip från april till nu med tre veckors sommar i juli. Hoppet är dock det sista som lämnar en så att nu blickar jag på kommande vår och sommar :-)! Kanske får även vi i Gunnilse en "riktig" sommar?

  Ha det fint i ditt paradis!
  /Anjas

  SvaraRadera
 4. I really appreciate your professional approach.These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  โคนัน

  SvaraRadera


Tack! Jag blir så glad för din kommentar! Den behöver inte vara lång.
Ulrika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...