fredag 4 november 2016

Gjut en trädgårdsgång!

Vi har gott om stigar/gångar mellan planteringarna och många är barskrapade berghällar. 

 Som här till exempel.
Dock vänder berget brant nedåt till underjorden där vi ville ha en fortsättning ner till nästa stig. Trampstenar har fått duga till för någon vecka sedan när vi trimmade den stora busken intill den här passagen. Här brukar det alltid växa igen av perenner och ogräs under sommaren. Borde bli mycket snyggare med en tydlig stig, tänkte jag.

 De största trampstenarna fick ligga kvar, justerades en aning bara. Sedan pusslades massor av natursten i olika storlekar in och "limmades" fast med en rejäl klick betong undertill. Allt eftersom pusslet växte fylldes mellanrummen med betong. 

En dags intensivt arbete och trädgården var en gång rikare!

5 kommentarer:

 1. Fint! Inte blev det några gångar gjorda här i år heller, men jag har samlat på mig en hel del material av olika slag. Alltid något;)
  Bra beskrivning på trägen!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Och säkert mycket stadigare att gå på. Jobbiga jobb måste ta en massa tid. Det är mer energi som går åt. Och det lär ju vara bra.

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 3. Det där blev ju jättefint! Gångar är viktiga i en trädgård, inte bara att gå på och binda ihop trädgården utan de skall även bidra till en upplevelse av helheten.

  SvaraRadera
 4. Vilken bra idé och fint blev det också.Trevlig helg/Margareta

  SvaraRadera
 5. Mycket vacker gångstig - jag älskar sten!
  KRAM och trevlig helg! Susie

  SvaraRadera


Tack! Jag blir så glad för din kommentar! Den behöver inte vara lång.
Ulrika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...