tisdag 4 december 2018

Hällans Stumpery

Som i alla andra planteringar ändras det och byggs om även i vårt Stumpery som började anläggas i maj 2015. De här bilderna är tagna 28/6-18 och sedan dess har vi flyttat stubbar,byggt in nya stubbar och fyllt på med jord och plantor. 
På sista bilden har ormbunkarna frodats och döljer många av stubbarna så här ska högre stubbar läggas in under nästa säsong.

Mer om stumperyt är på gång inom kort och vill du läsa mer om hur vi gjorde det sök på etiketten stumpery.

Ha det gott!4 kommentarer:

 1. Det låter spännande. Hoppas få till naturliga stubbar så småningom. Vet inte om jag gjorde en dumhet, eller om envisheten satte in, för häromdan beställda jag fröer av Cremanthodium igen...

  Kram, Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att du inte ger upp! Vi har också beställt. Vi beställer två påsar av varje och storpack av en sort. Förra året fick vi upp många plantor av C. decaisnei hoppas de klarar vintern. De andra två C. campanulatum och rhodocephalum blev ingenting.
   Kram Ulrika

   Radera
 2. Har ju följt ert stumpery från början, så kul att se det i full prakt med alla växter. Enda problemet med stubbar är väl att de är så mycket tyngre än man tror, oformliga och svåra att flytta när man ska ha hem dem från skogen.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Jo man får kämpa men vi tar det som ett roligt och stärkande avbrott i övriga sysslor. Det är ju så roligt att skapa och anlägga!
  Ha det fint!

  SvaraRadera


Tack! Jag blir så glad för din kommentar! Den behöver inte vara lång.
Ulrika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...