söndag 15 november 2015

Månadsbild november 2015

Näst sista bilden för det här året!
Riktigt regntunga skyar och någon plusgrad löd dagens trädgårdsväder. 

 Stensötan i stumperiet (planteringen med stubbar) är fortfarande grön...

 och ett äkta vinteräpple hänger kvar i det gamla äppelträdet.

Nu har det pratats om snö i början av veckan men det verkar bli milt så vi får säkert regn här vid kusten. Jag går mest och funderar på var det blir bäst att knäppa 2016 års månadsbilder.  Det får bli något ställe som är lättillgängligt först och främst om det skulle bli mycket snö i vinter. Det får gärna vara ett ställe som kräver att prioriteras då kanske det lite blir fart på gumman.

Hejsvejs och ha en fin ny vecka! 


4 kommentarer:

 1. Det ser fortfarande fint ut hos dig. Man undrar när det blir vinter i år, fast vi hinner nog med den ändå och en lång härlig höst har vi ju fått. Njuter av alla milda dagar:)
  Går också och funderar på nästa års månadsbild...
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Den bilden är verkligen en novemberbild, disigt och så fuktigt att man nästan känner hur det blöta tränger igenom allt.

  Nu får de städsegröna växterna äntligen visa upp sig utan konkurrens, stensöta är verkligen "söt" här dyker den upp lite varstans och jag låter den hållas. Den behöver inte mycket för att klara att överleva.

  SvaraRadera
 3. Hei!
  Det er morsomt å se hvordan øyet søker farger. Her kom det litt snø i morges, men nå har det meste regnet bort. Håper på en mild vinter.
  Klem Anne

  SvaraRadera
 4. Dessa färger i gråsklan och grönt är i min smak vackert. Det är vilsam och tränger inte på utan bjuder in betraktaren.
  Det verkar som om det är redan fart på "gumman" för det mesta ,-)!

  /Anja

  SvaraRadera


Tack! Jag blir så glad för din kommentar! Den behöver inte vara lång.
Ulrika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...