måndag 1 juni 2015

Trädgårdsprydnader

Måste erkänna att jag är dålig på att pynta i trädgården. Förra sommaren kom sig många av pynten inte ens ut ur förrådet. Tänkte ändra på det i år men har inte kommit till skott ännu.

Lillebror i Djäkneböle har fått lite bättre fart på pynteriet. Följande bilder är från deras trädgård.Naturligt pynt
Lite stumpery instpiration med äkta vårsvampar blir en fin avslutning på dagens tema.

6 kommentarer:

 1. Fint med lite lagom med pynt. Gillade roten med ögon och svamparna bättre än vikingen.Kul med egen sådd trillium som börjat blomma:)) Hade planerat ute dag men det ser ut att bli regn idag också.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Naturen är fantastisk att pynta själv ibland, de svampar var fina där :)
  Ha en underbar dag!!!

  SvaraRadera
 3. Håller med, naturens eget pynt är svårslaget. En promenad i naturen med pyntglasögon på näsan kan göra att man hittar riktiga skatter.

  Ha det gott, hoppas värmen inte glömt oss!

  SvaraRadera
 4. Jag är inte heller så förtjust i allt för mycket pynt men några fina prydnader vill man ju ha.Den söta Pippin skulle jag gärna ha i vår trädgård men allra bäst är naturens eget pynt det slår det mesta.Hälsningar Margareta

  SvaraRadera
 5. Jag kan bara instämma med övriga, men visst finns det en del pynt som verkligen förgyller sin plats trots allt. Jag måste dela med mig av min lilla älva som jag fick på mors dag igår. Visst är hon underbar :) http://jordundernaglarna.blogspot.se/2015/06/amy-har-flyttat-in.html
  Ha det gott!
  /Gunilla

  SvaraRadera
 6. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

  SvaraRadera


Tack! Jag blir så glad för din kommentar! Den behöver inte vara lång.
Ulrika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...