torsdag 14 augusti 2014

Trädgårdsbesök från norr

De inbokade trädgårdsbesöken är härmed avslutade 


I söndags var ett stort gäng från Luleå här i regnet. Visserligen suktade vi efter regn men nog var det höjden av otur att det skulle regna precis när de klev ur den stora gula bussen. Tur att trädgårdsfolk är glada oavsett väder. Sedan slutade regnandet lika retsamt som det började när de skulle åka härifrån. Tack för besöket och den vackra väggampeln! 

Igår fick vi besök av Kalix Trädgårdsamatörer. Ett litet glatt och trevligt gäng som förgyllde eftermiddan. Innan de åkte vidare lämnades ett uppskattat avtryck i form av en delikatess, en burk gyllene löjrom. Man tackar! 

Hoppas båda gängen blir nöjda med besöket här i Umeå och vill komma tillbaka.

Kalix Trädgårdsamatörer

Kalix Trädgårdsamatörer
 Det shoppades, fotades och frågades om det mesta. 

Hosta 'Revolution'
Hosta 'Revolution'
Givetvis kom frågor som inte kunde besvaras på direkten, en av dem var: Vad heter den här Hostan? Jag lovade återkomma med svaret här på bloggen. Nu vet jag att det är en Hosta 'Revolution'. Den är väldigt lik 'Great Expectations' som dock har större gula fält i mitten av bladen.

Nu tar vi det lugnare en stund, men fortfarande ringer telefonen och mindre trädgårdsbesök planeras in.

Ha det gott och njut av sensommaren!

2 kommentarer:

  1. Självklart kommer folk tillbaka till så fin trädgård som din ! Jag skulle gärna komma själv om jag bodde lite närmare. Och det har i sin tur att göra att jag har en diabeteskatt som kräver två sprutor per dygn. Det är med andra ord omöjligt för mig att vara borta en natt. Annars skulle jag gärna besöka Norrland och dess kulturhuvudstad för i år. /Anja

    SvaraRadera
  2. Synd men dina besök och trevliga kommentarer här på bloggen uppskattas mycket!

    SvaraRadera


Tack! Jag blir så glad för din kommentar! Den behöver inte vara lång.
Ulrika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...