lördag 15 februari 2014

Månadsbild 15 februari 2014

Milt, grått och solfattigt det är årets februari det!
Solen har inte synts till på 15 dagar nu, inte konstigt att man känner sig trött och slut. Dessutom har jag åkt på en märklig seg förkylning som inte släpper taget. :(
VK berättade om ett rekord i torsdags då vi inte hade haft någon enda soltimme på 12 dagar i Umeå. Precis lika solfattig början på månaden hade både Stockholm och Kiruna haft det. Nu är det ännu mer rekord här i Umeå! Det normala för Umeå under den tiden är 20-25 soltimmar. Lite mer snö har vi fått, men det är också ovanligt lite för årstiden, bara ca 20 cm! 
Månadsbild 15 februari 2014

Kan vi få lite sol nu? Det räcker med en timme!

7 kommentarer:

 1. Hei! Forrige lørdag hadde vi sol i flere timer, men før det hadde den vært borte ca. 5 uker. Det er nesten ikke til å holde ut. Det er meldt sol til mandag. Jeg krysser fingre! Midt opp i det hele, er det godt det ikke er så mye snø. God helg til deg! Anne

  SvaraRadera
 2. Önskar jag kunde skicka solljus! Här har februari varit över förväntan. Har förstått att det har varit väldigt mörkt och långdraget under januari och även nu... Vi får hoppas att det vänder!!
  Kram, och fortsatt trevlig helg!
  Maria

  SvaraRadera
 3. Håller med dig om att det är verkligen solfattigt just nu.
  Här vräker snön ner idag, det är grått och mulet.

  Mer sol till folket vill vi ha!

  Önskar dig en härlig söndag!

  SvaraRadera
 4. Det är helt bedrövligt vad lite sol det är! Idag har vi dock fått ca 20 minuter på morgonen innan regnet och 20 till på eftermiddagen!
  Din rosa akleja i röttochrosainlägget är helt makalös. Såå vacker :)
  Vad heter den? Vet du?

  Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr har jag inget namn på aklejan här blandar dom sig helvit!

   Radera
 5. Oj, har du inte mera snö? ville ju ha trodd att det i varje fall var lite mer norrut. men sol, ja, var är den? nu kunde vi behöva lite strålar, får trösta oss med att det är ljust längre på eftermiddagen i varje fall.
  Ha det gott :)

  SvaraRadera
 6. Jag håller helt med dig, mer sol vill vi ha! Har nog skrapat ihop ca 30 min på de senaste två veckorna här i hjärtat av Småland. Ingen heldag sen tidigt i höstas. Snart får man ta till knep som besvärjelser och soldans.

  Vi kämpar på

  /Anette

  SvaraRadera


Tack! Jag blir så glad för din kommentar! Den behöver inte vara lång.
Ulrika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...