lördag 21 april 2012

Hepatica!

Lite uppmuntran behövs även idag!


Snart.....väldigt snart .....om bara några.....dagar? nej, nej, inte alls! Det rör sig snarare om veckor, innan Blåsipporna blommar här (tror jag). Vi har fortfarande mass, mass, mass-vis av snö överallt, och nu kommer det bara mer. Nu är alla sååå trötta på vintern och snöandet! Men det är bara att ta det lugnt, härda ut, och vänta.

I dag ska jag ut i växthuset, rensa upp, ta bort gammal isolerings plast och tvätta rent på insidan. Jag beställde ny bubbelplast från Willabgarden i går, som ska upp innan vårstart nästa helg. Den borde väl ha kommit innan dess? Eller,.... ska jag vänta med att städa? Vädret är då inte det minsta inspirerande, bara grått och kallt, plus en massa vita tussar som ramlar ner överallt. Vi får se, jag måste först och främst trampa en gång, genom snön, fram till växthuset, jättejobbigt, men nyttigt! Sen kanske "ångan är åppe" och inspirationen infinner sig.

Vill du se mer blomster kikar du in på Bloggparty hos Håkan, Roskungen, som var med i Trädgårdstoppen. avsnitt 6.

Ha en jättebra lördag!

3 kommentarer:

 1. Vilka fina dubbla sippor!!
  I skogen där jag promenerar blommar de vanliga blåsipporna fint just nu. Fast man ser dom bäst när solen ligger på...och de är ju tyvärr inte så ofta.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Underbara! Om det skulle råka bli en dag inom den närmaste framtiden när sol, värme och ledighet sammanfaller så vet jag vad jag ska göra: åla runt i blåsippsbackarna och bara leka att jag äger världen! Kanske tar jag med en kamera, men det blir så vuxet då:)

  SvaraRadera
 3. Jeg kom bare lige forbi.
  Smukke blomster.
  Tak for kigget.
  Ha` en god dag.

  SvaraRadera


Tack! Jag blir så glad för din kommentar! Den behöver inte vara lång.
Ulrika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...